Riboton door V.O.N. genomineerd voor de verkiezing van “Ondernemer van het jaar 2019”

Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N) maakte onlangs bekend dat Riboton een van de drie genomineerden is voor de titel “Ondernemer van het jaar 2019”. V.O.N. is de netwerkvereniging voor ondernemers en ondernemingen in Nieuwkoop en zet zich in voor een positief, duurzaam en toegankelijk ondernemingsklimaat in deze gemeente. Doel van de verkiezing is om inwoners en andere belangstellenden te laten zien welke prachtige bedrijven er actief zijn binnen de gemeente, en welke belangrijke rol ondernemingen spelen binnen en buiten de lokale gemeenschap.

Stevig selectieproces

Aan de nominatie ging een stevig selectieproces vooraf. Maar liefst 53 ondernemingen uit de regio waren aangemeld voor de verkiezing. Uit de ingediende gegevens werden vervolgens 10 bedrijven geselecteerd. Alle bedrijven uit deze shortlist zijn bezocht door de jury. Uiteindelijk zijn er drie ondernemingen geselecteerd als finalist, waarvan Riboton er één is. De andere genomineerden zijn Jumbo Nieuwkoop en Vedette Jachtbouw B.V. De verkiezing wordt voor de negende keer georganiseerd. Eerdere winnaars van deze prijs waren Coöp Rehorst, Van der Hoorn Orchideeën, H.W. van der Peet, Grofsmederij Nieuwkoop, Rosa Underwear, De Haan Petfood, Thijs Standbouw en H.K.A.

13 maart a.s. uitreiking

De winnaar van de wedstrijd wordt bekendgemaakt op de jaarlijkse feestavond op 13 maart a.s. De finalisten krijgen dan de gelegenheid om zich te presenteren, waarna er met behulp van stemmen van de leden een winnaar wordt gekozen. De gemeente Nieuwkoop stelt een trofee beschikbaar, die door burgemeester Buijserd zal worden uitgereikt. Het blijft dus nog even spannend, maar deze nominatie is op zichzelf al een prachtig compliment. Riboton is sterk geworteld in de lokale omgeving. Deze nominatie toont aan dat wij ons op een positieve wijze onderscheiden in de omgeving. We wachten met gezonde spanning de verkiezing op 13 maart a.s. af. Maar met ons fijne team van medewerkers en een sterk netwerk bestaande uit goede relaties, hebben we sowieso altijd prijs. 

Vacature duizendpoot