Even voorstellen! Jefrey van Capel

 Mijn naam is Jefrey van Capel, ik ben een geboren en getogen Noordenaar en woon sinds een paar jaar met mijn vriendin samen op een van de bungalowparken in Zevenhoven. Sinds 1 december maak ik deel uit van het team van Riboton als werkvoorbereider.

De eerste weken bij het bedrijf zijn in verband met de huidige Corona-toestand niet helemaal gelopen zoals ik had verwacht toen ik aan deze functie ging beginnen.

In plaats van een periode van inwerken op kantoor maakte ik op mijn eerste werkdag direct kennis met het thuiswerken en de week voor de Kerstsluiting loop ik een aantal dagen in de fabriek mee. Het positieve hiervan is dat ik het bedrijf en de producten direct van alle kanten leer kennen.            De collegialiteit, behulpzaamheid en de goede sfeer binnen het bedrijf maken het dat ik mij vanaf de eerste werkdag direct onderdeel voel van het team van Riboton.

Nadat ik volledig ben ingewerkt hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren en door te kunnen groeien tot een meerwaarde voor het team en het bedrijf Riboton.

Vacature duizendpoot