Riboton wint ondernemingsprijs categorie Bouw, Installatie en Techniek, Sterkste Schakel

De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland.

De Sterkste Schakel kent meerdere categorieën, waaronder Bouw, Installatie en Techniek, voor deze categorie waren wij van Riboton dan ook genomineerd.

Maart stond in het teken van stemmen én de bekendmaking van de winnaar.

Helaas heeft door COVID-19 de oorspronkelijke prijsuitreiking niet plaats kunnen vinden, hierdoor zijn de winnaars toen ook niet bekend gemaakt.

De organisatie achter de Sterkste Schakel heeft zijn best gedaan om er ondanks de huidige situatie toch een feestje van te maken.

Twee weken geleden werden wij benaderd door Harry de Reus met de mededeling dat Riboton in de prijzen was gevallen, welke prijs werd nog in het midden gelaten.

Vanmorgen was het dan zover…

De rode loper werd uitgerold voor de deur!

Heel trots zijn wij om jullie te mogen mededelen dat Riboton is uitgeroepen tot Sterkste Schakel in de categorie Bouw, Installatie en Techniek!!

De bubbels zijn opengemaakt, er was heerlijke taart en alle regels in acht nemend is er vanmorgen geproost op deze mooie en bijzondere prijs.

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en dit hele grote compliment!

Trots op ons team!

Vacature duizendpoot